Välkomna in till din tobaksaffär

Tuggtobak HOS SNUS2 I GÖTEBORG / Sisjön

Oavsätt om du letar efter den vanliga sorten eller vill testa något nytt så är det vår Snus2 butik ni ska besöka! Få tips och råd av våra experter!

En tobakshandel utöver det vanliga

Stort sortiment av tuggtobak

Rulltobak är en av de mest populära och eftertraktade produkterna här på SNUS2. Vi förstår att rökning kan vara en personlig upplevelse och att smaken och kvaliteten på tobaken är avgörande för en bra rökupplevelse. Därför erbjuder vi ett brett utbud av rulltobak i olika styrkor och smaker för att tillfredsställa alla våra kunders preferenser.

Vår rulltobak är av högsta kvalitet och tillverkad av de finaste tobaksbladen. Vi samarbetar med noggrant utvalda leverantörer som garanterar att vår tobak är av bästa möjliga standard. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en rökupplevelse som är både njutbar och autentisk.

Oavsett om du föredrar en mild och len tobak eller en starkare variant med djup och karaktär, kan du hitta det hos oss. Vi har ett brett sortiment av rulltobak som passar både nybörjare och erfarna rökare. Våra kunniga medarbetare finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig att hitta din perfekta rulltobak.

Ett urval ur vårt sortiment

  • Oliver Twist Original
  • Oliver Twist Arctic
  • Oliver Twist Eucalyptus
  • Oliver Twist Tropical
  • Oliver Twist Black