Dags att testa något nytt?

DiN CIGARRBUTIK I GÖTEBORG

Oavsätt om du letar efter den vanliga sorten eller vill testa något nytt så är det vår Snus2 butik ni ska besöka! Få tips och råd av våra experter!

En tobakshandel och cigarrbutik utöver det vanliga

Cigarrer från världens alla hörn

Varmt välkommen till Göteborgs bästa Cigarrbutik! Vi har under många år byggt upp bra kontaktnät och ett cigarrlager där vi med säkerhet kan garantera bästa kvalitet. Vi har ciggarer för dig som precis börjat utforska ditt nya intresse som för dig som är mer bevandrad inom cigarrens värld.

Vill du veta mer om Cigarrer?

Se hela vårt sortiment

  • Drew Estate Logga
  • Perdomo Logga
  • My Father Cigars logga
  • EP Carillo logga
  • Toscano Logga

Hur väljer jag rätt cigarr i Göteborg för mig?

Att tänka på innan du väljer cigarr

Styrka

För dig som är ny eller precis börjat njuta av cigarrer rekommenderar vi en mildare cigarr. Men om du eller personen du ska köpa en cigarr till är erfaren kan du med fördel välja en fylligare cigarr. Självklart hjälper vi dig hitta rätt!

Mognad

En cigarr kan med fördel jämföras med ett vin, endel cigarrer blir helt enkelt bättre med tiden och andra bör användas nära inpå köpet. Under mognaden kan cigarrens karaktär mogna och utvecklas. I och med att du lär dig mer kommer du lättare hitta rätt.

Det gör du troligtvis hos oss, din cigarrbutik i Göteborg

Lagring

Hur du väljer att lagra din cigarrer är lika viktigt som att köpa rätt sort. För bästa lagring bör du införskaffa en humidor, de finns i flera olika storlekar och prismodeller. Cigarrer som lagras i kylskåp bör rökas inom en vecka.