Dags att testa något nytt?

Här Du Hittar Göteborgs Bästa PipBUTIK

Välkommen till SNUS2, din bästa destination för pipor och tillbehör i Göteborg. 

En tobakshandel utöver det vanliga

Vår pipkollektion i Göteborg

Utforska vår pipkollektion i Göteborg med klassiska och exklusiva modeller samt handgjorda pipor. På SNUS2 finner du ett brett utbud av högkvalitativa rökprodukter, inklusive cigarrer och tillbehör för tobaksentusiaster. Besök oss idag för att upptäcka det lilla extra som gör skillnad när det kommer till ditt val av pipa eller annan tobak!

Med vår omsorgsfullt utvalda kollektion av pipor och breda sortiment av tillbehör är vi säkra på att du hittar allt du behöver här. Utforska Göteborgs rika pipvärld tillsammans med oss och upptäck nya smaker och aromer som passar just dig. Besök vår butik idag!

Klassiska pipmodeller

avoritpipan för nybörjare är Peterson Fishtail, känt för dess lättrökta karaktär och bekväma grepp. För de som söker enkelhet i design men hög kvalitet rekommenderar vi Stanwell Featherweight med dess lättviktiga konstruktion och utmärkta smakupplevelse. Tidlös och elegant är Savinelli Punto Oro, en klassisk pipe som sticker ut med sin höga kvalitet och vackra finish.

Andra relevanta produkter att utforska inkluderar vårt sortiment av cigarrer från välrenommerade märken såsom Cohiba, Montecristo och Davidoff. Vi erbjuder även ett brett urval av tobaks-och pipotillbehör såsom tändare, askkoppar samt rengöringssatser.

Besök vår butik i Göteborg eller beställ online idag för att ta del av det bästa inom piperi!

Exklusiva pipor

Vi på SNUS2 erbjuder exklusiva pipor av högsta kvalitetshantverk från välrenommerade varumärken såsom Brebbia och Vauen Auenland. Dessa unika pipor är både funktionella och estetiskt tilltalande, med en handmålad finish som garanterar att du har något unikt i din samling.

Utöver dessa fantastiska märken kan vi också erbjuda ett begränsat antal Dunhill Bruyere-pipor till våra kunder. Detta ger dig möjlighet att äga en riktig samlarföremål som kommer att uppskattas för dess skönhet och kvalitet under många år framöver.

Handgjorda pipor

Perfekt balans mellan stil och funktionalitet från Nording's Freehand-serie, 'Rustic' skönhet med högsta precision av Castello Collection SMOOTH KK och en 'One of a kind' skapelse av Tom Eltang Tornado Bulldog är bara några av våra handgjorda pipor som du kan hitta hos SNUS2 i Göteborg. Våra privatpersoner söker efter unika och väl tillverkade pipor, vilket vi levererar genom att erbjuda ett brett utbud för alla smaker. Vi har en passion för både cigarrer och pipor, så oavsett om du föredrar den klassiska stilen eller vill ha något mer exklusivt är vi säkra på att kunna hjälpa dig hitta din perfekta match.

Vill du lära dig mer om Pipor?

Utforska Göteborgs pipvärld tillsammans med SNUS2

Våra experter på SNUS2 hjälper dig gärna att hitta den perfekta pipan baserat på dina unika preferenser. Vi tar hänsyn till faktorer som stil, form och material för att säkerställa en optimal rökupplevelse.