Dags att testa något nytt?

Tobakstillbehör - SNUS2

Oavsätt om du letar efter den vanliga sorten eller vill testa något nytt så är det vår Snus2 butik ni ska besöka! Få tips och råd av våra experter!

En tobakshandel utöver det vanliga

Tillbehör

Vi på SNUS2 erbjuder ett brett utbud av tillbehör för den som älskar cigarrer och cigariller. Här finner du allt från humidorer i olika storlekar till cigarillskärare av hög kvalitet, askkoppar och tändare. Vi är övertygade om att vårt sortiment kommer att imponera även på den mest kräsna tobaksentusiasten.

Förutom de vanliga tillbehören har vi även ett utbud av mer unika produkter som kan bli en riktigt fin present eller bara något extra för dig själv. Hos oss hittar du bland annat handblåsta glasaskkoppar och exklusiva tändare från världsledande tillverkare. Se nedanför för en fullständig lista över våra populära produkter

Vill du veta mer om Cigarrer?
Humidor - Ciggarer

Humidorer - håll din cigarr i perfekt skick

Är du en riktig cigarrentusiast? Då är en humidorer ett oumbärligt verktyg för att hålla dina cigarrer i perfekt skick. Med en högkvalitativ humidorer kan du säkerställa att din cigarr håller optimal fuktighet och smak, så att du kan njuta av den fulla smakupplevelsen varje gång.

SNUS2 erbjuder ett brett utbud av humidorer av hög kvalitet i olika storlekar för att passa dina behov. Oavsett om du vill ha en mindre humidorer för att hålla några cigarrer, eller en större för att förvara hela samlingen, så har vi något för dig.

cigarrsnoppare

Cigarrsnoppare

En cigarrsnoppare används för att förbereda cigarrer för rökning. Det finns olika varianter av snoppare, med tre grundläggande typer: giljotin, Punch-out och V-cut. Giljotin-snopparen, den vanligaste av de tre, ger en rak skärning som exponerar cigarrerna i båda ändar. Dubbelbladiga bladgiljotiner föredras på grund av deras skarpa skärning. V-cut-snopparen ger en sänkning i form av ett "V" och passar bäst för cigarrer med stor ringstorlek.

askkoppar

Askkoppar

Hos SNUS2 hittar du ett brett utbud av askkoppar i olika storlekar, material och stilar. Vi har allt från klassiska askkoppar i trä eller metall till moderna glasaskkoppar som ser fantastiska ut på vilket bord som helst.

En askkopp är en viktig del av din cigarrupplevelse. Att välja en högkvalitativ askkopp kan förbättra din rökupplevelse på många sätt. För det första är det ett praktiskt tillbehör som håller din rökzonen ren och fri från cigarrstumpar. Men det är mer än så - en askkopp kan också vara en stilfull och elegant inredningsdetalj som talar om för dina gäster att du tar din cigarrupplevelse på allvar.

Tändare

Tändare

En cigarrtändare är en viktig del av din cigarrupplevelse. Att använda en tändare av lägre kvalitet kan förstöra din cigarr och förstöra hela upplevelsen. Hos SNUS2 har vi ett brett utbud av cigarrtändare i olika stilar, material och prisklasser, så att du kan hitta den som passar dig bäst.

Vi rekommenderar att du väljer en tändare med en jetflamma för en jämn och stark låga som snabbt tända din cigarr. Våra tändare är lätta att använda och har en inbyggd flammajustering, så att du kan justera lågan för att passa din cigarr perfekt.