Välkomna in till din tobaksaffär

Kvalitetstobak i Göteborg

Letar du efter en speciell typ av tobak? Då har du kommit rätt! Vi har allt från rulltobak till kvalitetstobak till pipor m.m. 

En tobakshandel utöver det vanliga

Stort sortiment av Cigaretter

Välkommen till SNUS2 - din tobaksbutik i Göteborg där vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa tobaksprodukter för alla smaker. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder det bästa inom rulltobak, tuggtobak och piptobak.

Hos oss hittar du ett stort urval av rulltobak i olika styrkor och smaker. Vår rulltobak har en hög kvalitet och är tillverkad av de finaste tobaksbladen för att ge dig den bästa rökupplevelsen. Oavsett om du föredrar en mild eller stark tobak, så kan du hitta det hos oss.

För den som föredrar tuggtobak, så har vi ett brett utbud av olika smaker och styrkor. Vi erbjuder endast tuggtobak av högsta kvalitet för att säkerställa den bästa smaken och konsistensen. Oavsett om du föredrar en fruktig eller klassisk tobakssmak, så kan du hitta det hos oss.

Snus2 hjälper dig hitta rätt tobak

Alla sorters Kvalitets tobak

Piptobak

Piptobak är en annan populär produkt som vi erbjuder på SNUS2. Vi har ett stort urval av olika tobakssorter för att du ska kunna hitta din favoritblandning.

Rulltobak

Rulltobak är en av våra mest efterfrågade produkter och vi har ett brett utbud för att tillfredsställa alla smaker. Oavsett om du föredrar mild eller stark tobak, kan du hitta det hos SNUS2.

Tuggtobak

Vi på SNUS2 har också ett brett utbud av tuggtobak för den som föredrar det. Vi har olika smaker och styrkor, så att du kan hitta den perfekta tuggtobaken för dig.