Alla våra varumärken

Tillbehör för pipor i Göteborg

En tobakshandel utöver det vanliga

Allt från piprensare till filter

SNUS2 är din destination för pipor och tillbehör i Göteborg. Vi har ett brett utbud av piprensare och verktyg som hjälper dig att hålla din pipa i toppskick. Våra högkvalitativa filter och ställ gör rökupplevelsen ännu bättre.

Förutom vårt sortiment av tillbehör så har vi även ett stort urval av piptobak och väskor för alla nivåer av erfarenhet. Besök oss idag på SNUS2 för att hitta det bästa inom pipvärlden i Göteborg!

Piprensare och pipverktyg

Rengör din pipa för optimal smak! Att rengöra din pipa regelbundet är viktigt för att upprätthålla en optimal smakupplevelse. Skaffa ett multifunktionellt pipverktyg som kan hjälpa dig både att packa tobaken och rensa pipskaften på samma gång. Undvik täppta pipskaft med hjälp av rensarborstar som kommer åt där andra verktyg inte når. SNUS2 har allt du behöver för att hålla dina pipor i toppskick!

Pipfilter och pipställ

Filtrera bort skadliga ämnen från röken och håll dina favoritpipor säkert på plats med ett pipställ. Hos SNUS2 hittar du allt för en komplett upplevelse av din piprökning. Välj rätt filter efter dina behov för att få ut det mesta av smaken samtidigt som du skyddar din hälsa. Med vårt breda urval av pipfilter och ställ kan du vara säker på att hitta det perfekta tillbehöret för just dig och din pipa. Besök vår butik idag!

Piptobak och pipväskor

Testa gärna olika tobaksvarianter för att hitta din favoritblandning. Vi på SNUS2 erbjuder högsta kvalitet av pipor och tillbehör, men den rätta blandningen är avgörande för en optimal upplevelse. Förvara din pipa säkert under resan i en praktisk väska som vi också har till försäljning. Köp endast högsta kvalitet tobak för bästa upplevelse - varje gång med SNUS2!